Nailart Inspiration (DEEL 3)

15-06-2013 08:23

Oeps, ik heb al een maand geen 'Nailart Ispiration' artikel online gezet! Ik zou iedere week drie mooie nail-art creaties posten, maar ik ben het vergeten! Sorry, ik zal nu proberen iedere zondag zo'n artikel online te zetten. Ik heb nu wel een kersvers artikel voor jullie. Vandaag doe ik deel 3. Kijken jullie mee?

7. Pastelblauw met zilvere details.

Ik vind dit zo'n mooie nailart! Kijk nou hoe precies en hoe perfect. Vooral die kleine bloemetjes, i love it! Een mooie pastel-mintgroene kleur. Ook de hartjes met zilver vind ik érg mooi. Het totaal plaatje is gewoon fantastisch.

8. Oranje nagels met een gouden detail. 

Deze nailart die je ziet op foto 8 is niet heel bijzonder ofzo, maar wel erg mooi! Ik persoonlijk vind het altijd wel mooi als vier nagels een kleurtje zijn en eentje wat anders is. Het is niet té maar toch een beetje een nail-art idee. 

9. Witte nagels met hartjes. 

I love this nail-art! Zo mooi, zo zoet. Het is lekker basic en niet te opvallend. Leuke roze en paarse hartjes, leuk voor als je niet voor iets opvallends wil gaan, maar wel iets bijzonders. Lijkt me wel echt moeilijk om te maken!

Dit was het alweer! De volgende Nailart Inspiration staat volgende week waarschijnlijk weer online. Ik ben benieuwd welke foto jullie het mooist vonden. De vraag die ik jullie stel is daarom ook: 

WELKE FOTO VIND JIJ HET MOOIST?

COMMENTS

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht