Hi en welkom! Leuk dat je meer over mij en over mijn blog wil weten. Hieronder zal ik je vertellen wie ik nou eigenlijk ben, waarover mijn blog gaat, hoe ik ben begonnen met bloggen en wat ik allemaal aan mijn blog doe. Over mijn blog en over mijzelf heb ik best veel te vertellen dus pak lekker een kop thee en lees lekker mee. 

Wie?

Hi en welkom. Ik ben Vera en ik ben de eigenaresse van dit blog. Ik ben 13 jaar oud en ik geboren op 19 februari 2001. Ik heb één zusje en één broertje. Mijn hobby's en intresses zijn: bloggen, tekenen, shoppen, fitnissen, afspreken met vriendinnen, foto's maken, trampoline springen en nog veel meer. Mijn absolute verslavingen zijn bloggen en shoppen, love it! Mijn lievelinskleuren zijn blauw en roze trouwens. (; Ik ben fan van Miley Cyrus en ik heb stiekem wel een oogje op Zayn van 1D, haha. Ik zit in de brugklas op een school bij mij in het dorp en ik doe GTL (ook wel MAVO genoemd).

Waarover?

Face Fantastic is mijn persoonlijke blog waar ik vooral lifestyle- en beauty- artikelen op post.  Als ik over eten, reizen, muziek of DIY's schrijf noem ik dat op mijn blog "lifestyle". Ik schrijf dus ook artikelen over "beauty" dat houd in make-up of huidverzorging. Ik schrijf op mijn blog over alles wat ik leuk vind of interessant vind. Dat kun écht van alles zijn van fijne mascara's tot leuke boeken. En van een mooie lipgloss tot lekkere recepten of handige tips... Er is zoveel leuks! 

Hoe en waarom?

Ik vond het vroeger al leuk om bezig te zijn op internet of met een soort blog of website. Op mijn negende wilde ik al een website maken, ik wou er sudoku's en woordenzoekers opzetten. Ik had een site aangemaakt en ik vond het heel leuk. Na een tijdje gaf ik dat weer op. Maar toen ik 11 was ontdekte ik (beauty)bloggen, ik las ze veel, ook omdat beauty een passie was van mij. De maanden voor 31 maart was ik heel geïntreseerd in bloggers en ging iedere dag een hele lijst langs. Ik zag toen eens een paar artikelen over hoe je zelf een blog aan kon maken en een aantal tips. Rond midden maart leek het me een leuk idee om dus zelf ook een blog te beginnen. Ik had (ik weet niet waarom) alle tips in een groot schrift geschreven. Ik kreeg ook ideeën voor reviews en artikelen. Die schreef ik ook in dat schrift, ik schreef zelfs hele reviews in dat kleine schriftje. Ik keek iedere dag in het schrift en schreef er allemaal nieuwe ideeën in. Zo kwam het dat ik op 31 maart 2013 officieel mijn beautyblog had geopend. 

Waarom nog meer?

Verder heb ik dit blog ook omdat beauty een soort passie van mij is. Ik draag niet veel make-up, en ik heb niet veel make-up, maar ik vind make-up en alles wat daar bij komt kijken echt heel leuk. Ik probeer regelmatig looks uit en koop vaak nieuwe make-up. Niet omdat ik het veel draag of nodig heb, maar ik vind het allemaal zo leuk en interessant! Dat is  één van de redenen waarom ik mijn blog heb: omdat beauty mijn passie is. Ook heb ik mijn blog omdat ik hier mijn hart lucht en alles kan delen met jullie. Verder vind ik het ook ontzetten leuk om producten te reviewen voor jullie, filmpjes op te nemen, foto’s te maken en te schrijven.

 En nu?

De statistieken op mijn blog gaan ook erg goed, en worden steeds beter. Ik vind het echt heel leuk om te zien dat jullie mijn blog ook leuk vinden. Hieronder zie je mijn statistieken van de afgelopen maanden. De eerste kollom zijn de unieke bezoekers. (Bij januri en februari heb ik geen bezoekers en in maart maar 55, omdat ik 31 maart mijn blog ben gestart.) Gemiddeld komen er zo'n 820 meiden (en jongens?!) op mijn blog kijken. Thanks!