Gratis code voor Picmonkey.com

17-01-2014 08:00

Hoi allemaal! Als ik mijn foto's (als het nodig is) bewerk, doe ik altijd via picmonkey.com Het is voor mij dé perfecte site om mijn foto's te bewerken. Jullie kennen of gebruiken picmonkey misschien ook wel. Dan weten jullie misschien ook wel dat sommige dingen helaas geld kosten, maar... ik heb voor jullie een gratis code om voor een hele dag alles gratis te gebruiken! Ben je benieuwd? Lees even snel door en ga lekker aan de slag met al je foto's! 

Het werkt alsvolgt: Je klikt hier en vult gewoon je eigen e-mail adres in. Daarna kies je ook een wachtwoord. Daarna kan je gewoon 24 uur lang genieten van alle dingen die normaal geld kosten! ALLES! Nieuwe lettertypes, nieuwe icoontjes (vlindertjes, snorren, sterretjes, enzovoorts), nieuwe kaders en nog veel meer! Ik vind dit zo gaaf! Ik ben blij dat ik dit met jullie kan delen. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en dat jullie het gaan gebruiken. Laar me even weten wat je er van vind. Heel veel liefs, Vera.

Comments

bedankt

yoyo 24-05-2016
Hooii,

Bedankt voor deze super tip!

xoxo

FIFA Ultimate Team Coins:FIFA 2014 swwbqemg yrtkpxqk gkpba iwovjea

Cenaaxqv 10-04-2014

PicMonkey

ANONIEM. 13-02-2014
werkt die code altijd of éénmalig?

idea.

Rosanne. 18-01-2014
Hey veer.

Ik heb hem meteen geactiveerd en hij deed het meteen! Wil je misschien ook een keer een blogpost maken over hoe je een foto maakt met een inifinity teken erop? want ik kan dat nog steeds niet vinden. Zeg het eerlijk, want als je het niet wilt, is het niet erg!

xo

Re:idea.

Vera 18-01-2014
Hey Roos,
Mooizo! Heb je er van genoten/geniet je ervan? En ik wil wel een keer een blogpost maken over hoe je een infinity tekentje op je foto zet!
Liefs, Vera.

Nieuw bericht