Korting, korting en nog eens korting bij Marington.nl

08-08-2013 08:07

Advertorial

Tip! 10% korting bij Marington.nl

Een leuke actie in samenwerking met webshop Marington.nl! Met de kortingscode fD7JK36cS krijg je 10% korting op het hele assortiment. De code is geldig t/m 16 augustus geldig en kan onbeperkt vaak gebruikt worden.

Denk hierbij aan de trendy hamamdoeken van Ottomania, gemaakt van 100% hydrofiel katoen en verkrijgbaar in veel maten en kleuren. Heel handig om te gebruiken als gewone handdoek, badlaken, saunadoek, plaid. Bijvoorbeeld voor op de badkamer, vakantie, sauna, sportschool, picknick of dagje strand.Hamamdoeken

Of de hippe  muurstickers  van KEK Amsterdam zijn ook erg populair! Kies jij voor een levensechte boom in je woonkamer? Handige krijtverf muurstickers in de keuken voor het noteren van boodschappen? Stoere raceauto muursticker voor de kinderkamer? Of misschien de schattige dieren uit het bos in de babykamer? Veel muurstickers worden geleverd inclusief kapstok haken, erg handig en leuk.

Muurstickers

Zeer grote collectie leren tassen, damestassen en herentassen. Van klassieke tot zeer trendy modellen en verschillende prijsklasses.

Leren tassen

Comments

hoezooo

!!!? 10-08-2013
waarom reclame als ik vragen mag??????????

Nieuw bericht